<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=547932255410456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Cooldrops online marketing blog

Personal branding: jouw gezicht, jouw onderneming

De uitstraling van je onderneming is alles. Hoe de buitenwereld jouw merk beoordeelt, maakt of kraakt jouw succes. Zowel on- en offline te werk gaan is noodzakelijk. Het idee is dat je jouw bedrijf een gezicht geeft. Een vriendelijk gezicht, dat vertrouwen uitstraalt en zorgt voor een flinke voorsprong op je concurrenten. Dat noemen we personal branding. Ontdek hier waarom en hoe je het toepast!

Topics: content marketing Social media Facebook meer bezoekers

Online marketing - Digitale lessen van grote bedrijven voor kmo’s

Traditionele media worden overspoeld door de nieuwe media. Streamingdiensten als Netflix winnen aan populariteit en papieren kranten delven het onderspit tegen hun digitale varianten. Zo heeft de website van Het Laatste Nieuws drie keer zoveel lezers als de papieren versie van de krant.

Topics: content marketing Social media digitale marketing

Content marketing - Waarom je er BEST vandaag nog aan begint

Ga je op zoek naar manieren om je onderneming online te laten groeien, dan is er tegenwoordig niet meer te ontkomen aan het begrip ‘Content Marketing’. Als je Forbes mag geloven is dit hét middel om veel succes te behalen (tegen een beperkt budget).

Maar wat is content marketing nu precies?

In een vorige blog, las je al dat content marketing te vergelijken is met op date gaan met je klant.

Toch nog twijfels waarom je best aan content marketing begint? Hier vind je alvast enkele redenen!

Topics: content marketing

Hoe kom ik aan meer bezoekers op mijn website?

Jezelf al eens de vraag gesteld “hoe bereik ik die mensen buiten mijn eigen kring, of dit nu op Facebook, LinkedIn of via Google is”? Wel, er zijn twee manieren om die mensen te bereiken en op die manier meer bezoekers op je website te krijgen:

  • Een tijdsintensieve, langzame manier die gratis is.
  • Een snellere, relatief eenvoudige manier die betalend is.

Topics: content marketing strategy digitaal ondernemen meer bezoekers

Overtuig meer klanten door gepersonaliseerde marketing

Er is al een heleboel geschreven over marketingtechnieken en de meeste bedrijven zetten marketing dan ook professioneel in. Denk bijvoorbeeld aan online communities die bedrijven starten om meer te weten te komen bij hun klant. Of brand engagement, waarbij klanten inspraak krijgen in wat er precies gecreëerd wordt door het bedrijf.

Topics: content marketing digitaal ondernemen

Hoe ben je online concurrenten te slim af?

Als je een onderneming hebt, heb je waarschijnlijk ook concurrenten. Tenzij je het absolute gat in de markt vond en de enige aanbieder bent. In dit artikel vind je een schrijftip om je concurrenten te elimineren vanop je eigen website.

Topics: content marketing schrijftips

Schrijf je in op de nieuwsbrief