<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=547932255410456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Cooldrops online marketing blog

Win jij de switch naar mobile advertising?

Beïnvloed je klanten op het perfecte moment door in te spelen op micro moments.

Topics: digitaal ondernemen digitale marketing kmo mobile

How to: eventmarketing-en communicatie voor KMO's

Wist je al dat event marketing heel effectief is om klanten aan je te binden? Om als bedrijf customer loyalty op te bouwen. Of om nieuwe klanten aan te trekken? Super! Maar hoe beslis je nu of je voor een workshop of een webinar gaat. Lees de nuttige tips rond verschillende soorten en ontdek welk evenement bij jouw bedrijf past.

Topics: Social media digitaal ondernemen digitale marketing

Online ondernemen is méér dan een webshop

In een tijdperk waar bijna alles digitaal gebeurt, is het meer dan ooit belangrijk om als onderneming online aanwezig te zijn. Ga je voor een website of net een webshop in combinatie met een Facebookpagina? Je online aanwezigheid brengt voordelen met zich mee - ook als je online geen producten verkoopt.

Topics: Instagram Social media digitaal ondernemen Facebook meer bezoekers digitale marketing

Unizo Startersroadshow: De top-drie vragen van beginnende ondernemers

Eind vorige maand trok de UNIZO-karavaan door Vlaanderen met haar Startersroadshow. In het zog van de ondernemersstoet reisden een heleboel experts uit verschillende businessdomeinen mee. Voor het eerst waren ook onze digitale experts van Cooldrops aanwezig. Een hele week lang beantwoordden onze adviseurs vragen van beginnende ondernemers en hielpen we hen op weg met hun online start. Benieuwd naar de top-drie van vragen over online ondernemen die haast élke ondernemer zich stelt? Lees dan vooral verder!

Topics: digitaal ondernemen Starters

Het internet in 2017: welkom op het marktplein

Het wereldwijde web kan je het beste vergelijken met de traditionele markt op het dorpsplein. Je weet wel, die markt waar je vroeger nog met oma ging. Er staan talloze kraampjes, waarvan de helft nagenoeg dezelfde producten heeft.

Je herinnert je vast ook nog die bende schreeuwende marktkramers die je proberen te overhalen? Allemaal roepen ze dat ze de beste dagverse vis of de grootste tomaten hebben. Maar weet je nog wanneer je het vaakste echt iets kocht op de markt? De kans is groot dat het bij de kraampjes met proevertjes was.

Topics: digitaal ondernemen digitale marketing

Van website naar groeimachine

Match je onderneming met de juiste website

Hoe word je succesvol met je eigen zaak? Dé existentiële vraag die aan de basis ligt van elk businessplan en óók iets waar menig ondernemer continu van blijft wakker liggen. Van beginnende zelfstandige tot groei-kmo: elke trede van de ondernemingsladder ligt bezaaid met cruciale en minder cruciale factoren die bepalen hoe succesvol uw onderneming is en welke richting ze zal uitgaan. Als mede-ondernemers bij Cooldrops kennen we dit verhaal maar al te goed en hebben we menig water doorzwommen om van elk groeistadium een succes te maken – deze persoonlijke blog van onze CEO is een motivationele aanrader voor elke ondernemer.

Topics: strategy digitaal ondernemen meer bezoekers

Schrijf je in op de nieuwsbrief