<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=547932255410456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Cooldrops online marketing blog

Win jij de switch naar mobile advertising?

Beïnvloed je klanten op het perfecte moment door in te spelen op micro moments.

Topics: digitaal ondernemen digitale marketing kmo mobile

Gratis on-page SEO checklist

Wij krijgen van onze klanten vaak de vraag: "Hoe schrijf ik een goede tekst voor mijn website?".

Topics: On-page SEo factoren digitale marketing SEO

How to: eventmarketing-en communicatie voor KMO's

Wist je al dat event marketing heel effectief is om klanten aan je te binden? Om als bedrijf customer loyalty op te bouwen. Of om nieuwe klanten aan te trekken? Super! Maar hoe beslis je nu of je voor een workshop of een webinar gaat. Lees de nuttige tips rond verschillende soorten en ontdek welk evenement bij jouw bedrijf past.

Topics: Social media digitaal ondernemen digitale marketing

De kracht van je logo

Begin op tijd en pluk de vruchten van je investering!

Een merk of product? Dat herken je meteen aan het bijhorende logo. Voor je eigen zaak is dat net zo: een krachtig logo vormt een baken van herkenning in de zee van informatie die we als consumenten elke dag doorzwemmen. Een logo zorgt meestal voor de allereerste indruk die een (potentiële) klant van je bedrijf krijgt, nog vóór hij of zij weet waar je voor staat en welke diensten of producten je aanbiedt. We zien vaak dat bedrijven met een krachtige visuele aanwezigheid een streepje voor hebben, en wel hierom:

Topics: visuals digitale marketing branding

Adverteren op Facebook: meten is de sleutel tot succes

Hoe kom je te weten of je campagne in Facebook succesvol is of niet? Moet je afgaan op het aantal mensen dat de advertentie heeft bekeken, of net op de interactiegraad of het doorklikpercentage? Al die parameters kunnen relevant zijn, maar het succes van je campagne wordt vooral bepaald door het einddoel dat je voor ogen hebt. Je succes bepalen en vooral het leren uit de resultaten, staat of valt grotendeels met hoe goed je de verschillende cijfers interpreteert.

Topics: Social media social strategy Facebook digitale marketing

Online ondernemen is méér dan een webshop

In een tijdperk waar bijna alles digitaal gebeurt, is het meer dan ooit belangrijk om als onderneming online aanwezig te zijn. Ga je voor een website of net een webshop in combinatie met een Facebookpagina? Je online aanwezigheid brengt voordelen met zich mee - ook als je online geen producten verkoopt.

Topics: Instagram Social media digitaal ondernemen Facebook meer bezoekers digitale marketing

Schrijf je in op de nieuwsbrief