<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=547932255410456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Cooldrops online marketing blog

Personal branding: jouw gezicht, jouw onderneming

De uitstraling van je onderneming is alles. Hoe de buitenwereld jouw merk beoordeelt, maakt of kraakt jouw succes. Zowel on- en offline te werk gaan is noodzakelijk. Het idee is dat je jouw bedrijf een gezicht geeft. Een vriendelijk gezicht, dat vertrouwen uitstraalt en zorgt voor een flinke voorsprong op je concurrenten. Dat noemen we personal branding. Ontdek hier waarom en hoe je het toepast!

Topics: content marketing Social media Facebook meer bezoekers

Adverteren op Facebook: meten is de sleutel tot succes

Hoe kom je te weten of je campagne in Facebook succesvol is of niet? Moet je afgaan op het aantal mensen dat de advertentie heeft bekeken, of net op de interactiegraad of het doorklikpercentage? Al die parameters kunnen relevant zijn, maar het succes van je campagne wordt vooral bepaald door het einddoel dat je voor ogen hebt. Je succes bepalen en vooral het leren uit de resultaten, staat of valt grotendeels met hoe goed je de verschillende cijfers interpreteert.

Topics: Social media social strategy Facebook digitale marketing

Online ondernemen is méér dan een webshop

In een tijdperk waar bijna alles digitaal gebeurt, is het meer dan ooit belangrijk om als onderneming online aanwezig te zijn. Ga je voor een website of net een webshop in combinatie met een Facebookpagina? Je online aanwezigheid brengt voordelen met zich mee - ook als je online geen producten verkoopt.

Topics: Instagram Social media digitaal ondernemen Facebook meer bezoekers digitale marketing

Facebook wedstrijd, wat mag je wel en niet doen?

Veel gebruikers van Facebook wedstrijden weten de regels niet. Hieronder hebben wij de belangrijkste regels opgesomd zodat je voortaan legaal een Facebook wedstrijd kan opzetten.

Topics: Social media Facebook

Schrijf je in op de nieuwsbrief