<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=547932255410456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Cooldrops online marketing blog

Personal branding: jouw gezicht, jouw onderneming

De uitstraling van je onderneming is alles. Hoe de buitenwereld jouw merk beoordeelt, maakt of kraakt jouw succes. Zowel on- en offline te werk gaan is noodzakelijk. Het idee is dat je jouw bedrijf een gezicht geeft. Een vriendelijk gezicht, dat vertrouwen uitstraalt en zorgt voor een flinke voorsprong op je concurrenten. Dat noemen we personal branding. Ontdek hier waarom en hoe je het toepast!

Topics: content marketing Social media Facebook meer bezoekers

Online ondernemen is méér dan een webshop

In een tijdperk waar bijna alles digitaal gebeurt, is het meer dan ooit belangrijk om als onderneming online aanwezig te zijn. Ga je voor een website of net een webshop in combinatie met een Facebookpagina? Je online aanwezigheid brengt voordelen met zich mee - ook als je online geen producten verkoopt.

Topics: Instagram Social media digitaal ondernemen Facebook meer bezoekers digitale marketing

Hotjar: alles wat je altijd al wou weten

Als marketeer spendeer je heel wat tijd aan het creëren van content die helemaal aansluit bij jouw doelpubliek. Zodra die content online staat, kun je heel wat paginastatistieken bijhouden via bijvoorbeeld Google Analytics, maar daarmee weet je nog niet hoe je bezoekers zich gedragen op je website. Die onzekerheid is verleden tijd sinds de komst van HotJar, een tool die exact bijhoudt wat je bezoeker doen.

Topics: Google Analytics meer bezoekers digitale marketing

Van website naar groeimachine

Match je onderneming met de juiste website

Hoe word je succesvol met je eigen zaak? Dé existentiële vraag die aan de basis ligt van elk businessplan en óók iets waar menig ondernemer continu van blijft wakker liggen. Van beginnende zelfstandige tot groei-kmo: elke trede van de ondernemingsladder ligt bezaaid met cruciale en minder cruciale factoren die bepalen hoe succesvol uw onderneming is en welke richting ze zal uitgaan. Als mede-ondernemers bij Cooldrops kennen we dit verhaal maar al te goed en hebben we menig water doorzwommen om van elk groeistadium een succes te maken – deze persoonlijke blog van onze CEO is een motivationele aanrader voor elke ondernemer.

Topics: strategy digitaal ondernemen meer bezoekers

Hoe kom ik aan meer bezoekers op mijn website?

Jezelf al eens de vraag gesteld “hoe bereik ik die mensen buiten mijn eigen kring, of dit nu op Facebook, LinkedIn of via Google is”? Wel, er zijn twee manieren om die mensen te bereiken en op die manier meer bezoekers op je website te krijgen:

  • Een tijdsintensieve, langzame manier die gratis is.
  • Een snellere, relatief eenvoudige manier die betalend is.

Topics: content marketing strategy digitaal ondernemen meer bezoekers

Schrijf je in op de nieuwsbrief