<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=547932255410456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Cooldrops online marketing blog

Personal branding: jouw gezicht, jouw onderneming

De uitstraling van je onderneming is alles. Hoe de buitenwereld jouw merk beoordeelt, maakt of kraakt jouw succes. Zowel on- en offline te werk gaan is noodzakelijk. Het idee is dat je jouw bedrijf een gezicht geeft. Een vriendelijk gezicht, dat vertrouwen uitstraalt en zorgt voor een flinke voorsprong op je concurrenten. Dat noemen we personal branding. Ontdek hier waarom en hoe je het toepast!

Topics: content marketing Social media Facebook meer bezoekers

How to: eventmarketing-en communicatie voor KMO's

Wist je al dat event marketing heel effectief is om klanten aan je te binden? Om als bedrijf customer loyalty op te bouwen. Of om nieuwe klanten aan te trekken? Super! Maar hoe beslis je nu of je voor een workshop of een webinar gaat. Lees de nuttige tips rond verschillende soorten en ontdek welk evenement bij jouw bedrijf past.

Topics: Social media digitaal ondernemen digitale marketing

Adverteren op Facebook: meten is de sleutel tot succes

Hoe kom je te weten of je campagne in Facebook succesvol is of niet? Moet je afgaan op het aantal mensen dat de advertentie heeft bekeken, of net op de interactiegraad of het doorklikpercentage? Al die parameters kunnen relevant zijn, maar het succes van je campagne wordt vooral bepaald door het einddoel dat je voor ogen hebt. Je succes bepalen en vooral het leren uit de resultaten, staat of valt grotendeels met hoe goed je de verschillende cijfers interpreteert.

Topics: Social media social strategy Facebook digitale marketing

Online ondernemen is méér dan een webshop

In een tijdperk waar bijna alles digitaal gebeurt, is het meer dan ooit belangrijk om als onderneming online aanwezig te zijn. Ga je voor een website of net een webshop in combinatie met een Facebookpagina? Je online aanwezigheid brengt voordelen met zich mee - ook als je online geen producten verkoopt.

Topics: Instagram Social media digitaal ondernemen Facebook meer bezoekers digitale marketing

Online marketing - Digitale lessen van grote bedrijven voor kmo’s

Traditionele media worden overspoeld door de nieuwe media. Streamingdiensten als Netflix winnen aan populariteit en papieren kranten delven het onderspit tegen hun digitale varianten. Zo heeft de website van Het Laatste Nieuws drie keer zoveel lezers als de papieren versie van de krant.

Topics: content marketing Social media digitale marketing

Facebook wedstrijd, wat mag je wel en niet doen?

Veel gebruikers van Facebook wedstrijden weten de regels niet. Hieronder hebben wij de belangrijkste regels opgesomd zodat je voortaan legaal een Facebook wedstrijd kan opzetten.

Topics: Social media Facebook

Schrijf je in op de nieuwsbrief